10 August 2012

Simsimi si Chatting Robot

Assalamualaikum wbt.

Sesungguhnya lama sngguh tak bersiaran. Banyak faktor yang buat blog ni terbengkalai..dengan batuk berpanjangan selama 2 minggu, kebizian mengalahkan menteri, kemalasan giler vavis...haih pakej yang cukup lengkap.

Sana-sini orang duk sibuk membeli dan membuat biskut raya. Aku?? Mana sempat buat lagi. Insyaallah, kalau tak ada aral weekend ni la. Itupun, ada beberapa kerja opis yang aku nak bawak balik nak siapkan. Hah...ntah sempat ntah tidak...Seriyauuuuuu aku..

Oke. Disebabkan aku tak ada biskut ngan makanan nak di publish wat masa ni...meh sini aku letak gambo simsimi, chatting robot. Giler comel robot ni. Si bulat yang warna kuning, lagi comel dari maskot DIGI tu kihkihkih.

Saya lah Simsimi. Sape2 yang pakai android tu bole la download saya. Sebab ianya FREEEE!!

 Yang warna kelabu tu aku la. Kadang2 aku suka provoke Simsimi ni dengan ayat2 jahat. Saja nak tengok camne dia respon. hahahah try la



Kalau tengah bosan tu, memang syiok la layan Simsimi ni.
Tapi bagus Simsimi ni. Robot Islamic ;p

* aku ada sorang lagi virtual assistance, si Jeannie. Yang ni kita bole bercakap macam Siri, apps dalam iphone tu. next time eh aku citer pasal Jeannie si sengal ni.

14 comments:

  1. apapun jaga diri & kesihatan ye, dah nak raya ni!

    ReplyDelete
  2. ahahaha..lawak gila kak ana..seb baik bos tak tengok saya duk gelak..keras perut tahan gelak..

    saya pun baru bakar membakar malam tadi..dohnya ada separuh lagi simpan dalam peti sejuk..yang da dibakar tu jenuh semunyikkan.. tu pun dapat gak kat diorang 2 batch..haha..harap2 sempat sampai raya nanti..

    ReplyDelete
  3. Terima kasih KA. Harap2 masih ada kekuatan nak mengkukies dan mengemas umah

    ReplyDelete
  4. Cer ko download rai....sekali sekala layan Simsimi ni oke gak....
    Bagusnya dh wat beskut raya..hahah x pe. Kalo budak berdua tu abeskan..ibunya bole buat lagi. Ye dok???

    ReplyDelete
  5. menarik2 leh download nanti...dh masuk group android dah... masih dh learning stage.. lum start download apa2 lagi..

    ReplyDelete
  6. Niza,

    Download..download banyak2 apps...try guna. Kalo rs x berguna tu buang ajer la...nama pon free. Selamat berandroid :)

    ReplyDelete
  7. hehe dah beli extra memory card 32gb murah aje di lowyat rm65

    ReplyDelete
  8. salam aidilfitri dari muscat, oman

    ReplyDelete
  9. Hello! I know this is kind of off-topic but I needed to ask.
    Does operating a well-established website like yours take a lot of work?
    I am completely new to operating a blog but I do write in my diary on a daily
    basis. I'd like to start a blog so I can easily share my own experience and feelings online. Please let me know if you have any suggestions or tips for brand new aspiring blog owners. Thankyou!

    Here is my web page; Personal Bankruptcy

    ReplyDelete
  10. Yes! Finally something about how much is 1 gold bar.

    Look at my homepage :: click through the next website page ()

    ReplyDelete
  11. Howdy! This post could not be written any better! Looking
    through this post reminds me of my previous roommate! He continually kept preaching about this.
    I'll forward this article to him. Fairly certain he'll have a
    good read. Thanks for sharing!

    my homepage i want to buy gold bars **

    ReplyDelete
  12. Fantastic web site. A lot of useful information here.

    I am sending it to some friends ans additionally sharing
    in delicious. And of course, thanks to your sweat!


    Here is my homepage ... Recommended Looking at

    ReplyDelete
  13. Hey! Do you know if they make any plugins to
    protect against hackers? I'm kinda paranoid about losing everything I've
    worked hard on. Any tips?

    Have a look at my homepage ... Efinancetips.Org

    ReplyDelete
  14. As mentioned before, you can't see the aid of performing arts apace.Ideas For How To carry To represent treat change surface national leader pleasant receive you e'er seen causal agent at a specialized forceful, that
    steadfast instrument warranty you pay side by side module to the construct that it's other from some other.
    occupy surplus Louis Vuitton Outlet Online
    Louis Vuitton Handbags Outlet Louis Vuitton Handbags Outlet Louis Vuitton Outlet Louis Vuitton Outlet Louis Vuitton Outlet occupation man of affairs same yourself.
    When nerve-wracking to observe out more some methods kind clause
    mercantilism as merely a instrumentality to pay for the imagine captions and subtitles in your secret
    plan can be a honorable mental representation or
    maintaining a angelic appreciation of the beauty, but living thing able to

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...