11 April 2013

Penah makan walnut?

Assalamualaikum wbt.

Opismate aku br balik bercuti dari Ghuangzhou. Dia belikan kami walnut seplastik.

First time makan walnut camni. Selalu beli dalam packaging ada perisa.

Yang ini rs original. Rasa tawar. Good for your brain. Oke la..aku nak abeskan semua 4 bj walnut ni. Mana tau kan....brain aku bole jadi sebijak einstein kahkahkah....*in ur dream

Published with Blogger-droid v2.0.10

3 comments:

  1. macam tuh ke rupa buahnya...
    memang tak tahu he..he..

    ReplyDelete
  2. x penah lg makan yg camnih.. kt mesia mana ader jual yer.. hehe..

    ReplyDelete
  3. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
    Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...