22 May 2012

Al fatihah buat allahyarhamah Wak Mi

Assalamualaikum wbt.

Tgh sibuk menyiapkan kerja kat opis kul 7 mlm td. Tiba2 dpt kol dr makcik bgtau yang kakak ipar dia,wak mi dh meninggal dunia petang td kerana barah payudara. Aku,hubby dan makcik bongsu aku dlm perjalanan ke rumah arwah tuk menziarahi.

Sebelum ni Aku ade buat entri pasal arwah. Bagaimana tabahnya arwah mengharungi penyakit kansernya. Semoga arwah di tempatkan d kalangan org2 yang beriman. Amin.

*2 kali berturut2 terima berita kematian betul2 buat aku terpikir dan insaf. Mati itu pasti. Bila dan di mana masih menjadi tanda tanya.

Posted via Blogaway

5 comments:

  1. Al-fatihah

    saya dari hari tu nak tanya, korang balik Pekan, balik kg mana? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ;p

      hubby orang kampung pulau tambun. DLL?? kampung mana??

      Delete
    2. oh, masa saya kecik2, saya tinggal dkt Kg Ketapang Tengah for a few years, lepas tu saya pindah dkt Padang Polo

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...