22 June 2012

Cuti

Assalamualaikum wbt.

Nama ajer cuti..tapi kerja rumah tetap kene buat. Pagi2 dah bangun buat breakfast tuk hubby (karipap, samosa dan nasi goreng). Pastu basuh kain 2 trip tapi tak sidai lagi ni. Skang ni tengah duk ngadap citer Doraemon channel 611 sambil berblogging hahahaha.

Esok, office buat bowling tournament kat Cosmic Bowl, Midvalley. Herm. malam tadi dah pegi training membaling ngan hubby. Kalau rajin tengahari ni nak pegi lagi. Apapun kene tengok kerajinan aku arini ngahahah. Banyak sangat menda nak di buat. Mana nak menjahit, mengemas dan membowling. Dasarrrr tamak. At the end, satu hape pun tak jadi kihkihkih.

Oke la. Nak g sidai kain jap ;p


4 comments:

  1. waii..best la orang tu boleh cuti..good luck berbowling esok!

    ReplyDelete
  2. sedapnya beakfast....
    tak pernah main bowling, teringinnya....
    gud luck.......

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...