31 January 2013

PErisa baru roti gardenia

Assalamualaikum wbt.

Korang dah try 2 perisa baru ni?? Roti gardenia perasa rose and butterscotch.
Pendapat aku?? Yg butterscotch tu cm kurang rasa. And yg perasa rose tu kan sangat la rasa rose nya. Dah abes makan roti pon...masih terasa kat lidah ke'ros'an roti tu. Paham dok?? X paham sudoh hahahah. Roti coklat jugak yg bertakhta di hati :)

Published with Blogger-droid v2.0.10

12 comments:

  1. belum jumpa lagi roti nih...tak sabar nak makan he..he..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nur,

      banyak dah jumpe kat kedai runcit. tapi dah rasa sekali cukup la ;p

      Delete
  2. kawan ada cakap tp saya lom terai lagi
    pelik pulak perasa rose tu ye ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. irfa,

      ha ah...saya pon rasa pelik. sebab cam tak ade feeling ajer makan tu. rasa rose aje yang kuat. dah macam pakai perfume rose dalam mulut hahaha

      Delete
  3. I pulak perisa jagung jugak yg bertakhta di hati...:)

    ReplyDelete
  4. anak anak da makan roti ada gambar bunga..hehehe.. damia suka kot.. aqil tak berapa..

    ReplyDelete
  5. saya try butterscotch..tak terasa lgsg butterscotch nye tuh..huhu..sbb dah beli tamo bazir, kene la perabih..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanie,

      butterscotch tu memang kurang rasa... sama la kite. telan jugak la sampai abes hahahah

      Delete
  6. Aslmkum Ana
    perisa baru...kena balik cuti baru dpt rasa. sama dg anak2 akk suka sgt roti choc gardenia...ms di Msia mmg sentiasa ada stok di rumah.

    ReplyDelete
  7. belum ternampak lagi kat kedai dekat rumah akak ni.. kalau kuat sangat perasanya tu kdg tak sedap juga kan.. tp yg butterscotch tu mcm teringin juga nak try..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...