06 June 2012

Apa-apa aja

Assalamualaikum wbt.

Blogger ada masalah ker eh? Semalam dah taip entry yang tak berapa nak panjang, sekali bila publish post, gambar tak keluar. hampessss !@$#%^%&%^!!

Dengan gigihnya, aku taip plak guna blogaway via phone. Sekali biler nak publish, keluar notification 'your post is forbidden'. huh!! kepala lutut kambing betul la...

Ok fine. Aku malassss dah nak proceed. G makan lagi baek :-)



4 comments:

  1. kak ana..saya pon sama..saya post entry gambar through email kak..mai la sini kalau nak tau..hahaha..

    ReplyDelete
  2. Rai,

    tu la pasal.... hangen semacam ajer sebab tak bole publish gambar. tak ape lah. tak terasa nak update entry lagi wat masa nih. kalau lapang nanti kakna g sana. menuntut ilmu hahahha

    ReplyDelete
  3. Salam Liemaopurut.dtg kunjungan balas. geramkan bila dah type hilang....satu lagi setting blog baru ni kalau gambar tak autosave, kena tekan save sendiri.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...