20 January 2012

Ucu Bakery

Assalamualaikum.

Psssttt...pssssttt meh nak citer sikit....
Petang tadik....opismate bagi buku masakan yang dia baru beli.....suh aku tengok.
Ni la buku nye... dah baca??? masakan dalam ni semuanya menyelerakan.

selak....selak....slrrrrpppp terliur tengok gambo makanan....
selak lagi......lagi...
dan lagi....

Sampai la kat page ni....eh!! macam kenal la..

jom close up sket...
ucubakery .....!!!

hehhehhe..tahniah ucu...terus like facebook ucu heheheh.
rasa teruja sket biler selak2 nampak seseorang yang kite kenal walaupun di alam maya ;p



2 comments:

  1. salam ana sayang...hehehe (mcm ayat bodek jer..)

    terima kasih byk2 buat entry ucu bakery...yg sebonarnya tuan badan pun x berkesempatan lagi nk buat entrynya....

    syukur sangat2..mula2 wartawan majalah rasa tu call nk ambik resepi char kuehtiau ucu, sbb katanya cantik gambar tu (nk dimasukn dlm majalah )..alih2 bila ucu diwawancara dia nk iklan kan juga business ucu ni...

    sekali lagi terima kasih ana...selamat bercuti...

    ReplyDelete
  2. Ooooh gitu ker....kire ana ler yg tercepat eh. Papepun tahniah ucu. Semoga bisnes ucu akan sentiasa berkembang.amin

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...