11 October 2011

Laksa tomyam

Assalamualaikum.

Idung tersumbat, kepala pening, kerja banyak. Memang rasa cam nak mc on d spot jerrrrrrk. Tapiiii aku masih kuat...teruskan bekerja sebab Jumaat ni and Isnin depan aku cuti. Kene wat clearance dulu sebelum bercuti.

Ape nak makan malam ni.....? aku buat tomyam seafood, goreng ikan talapia tuk hubby and masak nasi. Untuk aku plak aku celur laksa ready made and makan dengan tomyam seafood. Senang citeee.




Hari2 makan tomyam pun aku sanggup....makanan yang tak akan aku jemu...tapiii sian plak hubby...mau muntah darah plak dia kang hahahhaha.

4 comments:

  1. aslmlkm dik ,
    akak kenan laksa pahang tu yum2 mcm laksam ke rasanya . boleh akak torai masak sebab kalau kuah laksa putih lemak2 ni mmg peberet akak dan anak2 hehehe thanks kongsi resepi . kalau kuah tomyam mmg peberet suami akak hehe

    ReplyDelete
  2. kesiannye penat ye yang...
    ucu tak larat tengok sotong tu menggulung..pastu kaki ketam tu mcm melambai2 ajak makan sama...

    ReplyDelete
  3. kak nannie,
    mula2 tu mmg ingat nak buat laksam. tapi lambat la plak nak buat kan. perut dah berkeroncong.beli je laksa segera.selalu sangat makan laaksa penaang, sekali sekala layan laksa lemak memang bahagia.

    ucu,
    penat tu mmg penat...tapi sebab nak mengisi perut punye hal.....ke dapor jugak la nampaknya.kalo dah kaki ketam tu nmpak melambai2 memang kene buat tu ucu hihihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...