29 November 2011

Aku nak saman doktor tu patblas jutaaa

Assalamualaikum.

Pergh....memang agak kucar kacir idup aku lately. Banyak mende nak kene pikir. Nasib baik aku masih kuat nak hadapi semua nih.

Mak aku dah kuo spital semalam. Alhamdulillah. Kompem memang tak ader masalah buah pinggang tahap 4 seperti doktor bongek tu cakap. Wat kitorg adik beradik saspen aje..Kurang asam jawa punya doktor. Kalau aku saman doktor tu oke x??? Alaaa....nak wat style artis2 zaman sekarang. Tak puas ati aje saman...kan??

Lega aku...sangat2 lega.Harap Allah sentiasa berikan mak aku kesihatan yang baik. amin..

Aku masih dalam mode kepenatan. Nak memasak pun rasa malas. Plak tu keje kat opis tengah banyak. Lagi la payah nak update blog selalu.  Harap2 jangan la blog ni bersawang.

Oke la, aku nak study ni. Study ape??? Len kali aku citer heheheheh....aku suka sangat study mende alah ni.....la la la la la...

3 comments:

  1. salam ana...
    apa nk saman2..buang duit, masa n tenaga turun naik tangga...abaikan jer, TAPI bagi sebijik dulu penumbuk kat doktor tu n tunjukkan result dr dok.pakar....

    apa2 pun selamat stador..eh..eh study la...

    ReplyDelete
  2. Ucu,turun naik tgga bagus tau.leh kurus hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...