13 July 2012

Melepas gian di Sushi King, Giant Kelana Jaya

Assalamualaikum wbt.

Tetiba rasa gian nak makan black pepper udon kat Sushi King. Biasanya, aku jarang ajak hubby g makan kat tempat camni. Sebab dia punye tekak is truly asian kihkihkih. Member seperjuangan dalam mengulor dah pindah department lain, jadi agak susah la nak merayap...kihkihkih

Balik keje kelmarin (hari rabu)..terus kol hubby ajak g makan kat sini. Tu pun dia balik lambat dalam kul 8 mlm. Berkejar jugak la nak ke Kelana Jaya takut kedai tutup. Ada gak aku geget pintu kedai kang ;p.

 My black pepper udon dan amek 2 pinggan sushi yang berjalan2 mencari tuan tu kihkihkih

 Kan.......tak caya??? memang licin aku kerjakan ;p

eh!! pada yang gila kan sushi tu.. next week 16-19.7.12 dah start SUSHI KING CARD BONANZA 
Nak pegi kene bawak kad sushi king. Kalau tak ada tak aper. Bole pinjam ngan kengkawan. Leh dapat diskaun. Untung kalo pegi time ni sebab semua pinggan SUSHI berharga RM2. Biasanya harga mengikut warna pinggan. Dari harga RM2 hingga la ke RM5.


eh!!
aku lupa yang aku pergi ngan hubby kihkihkih


Selama aku makan tu, dia duk minum vanilla shake ajer.
Beria aku paksa dia rasa sikit, huh tak nak langsung dia jamah. Siap buat muka lagi kat aku...
.
.
.
.
.
.
.
oke! fine!!
pas aku makan, turn aku plak teman dia makan kat kedai makan dekat ngan rumah.
.
.
.
.
.
.
makan ape??
biasalah...nasi putih+sambal belacan+ikan kembung masak 3 rasa+telur dadar
giler ko tak kenyang...dah ler makan sorang..
abesssss dayettt yang oiiiii ;p

7 comments:

  1. sesekali teringit jugak nk mkn sushi..tpi blm sampai seru lah...agak2 tekak sama mcm hubby ana kot...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ucu,

      betul la. tak semua orang lalu nak makan sushi hihihi

      Delete
  2. huhu windu gak keluar ngulor sesama...
    even skrg team br kat shopin komplek hari leh napak sana tapi x terpegi pung.. rehat2 bebetul 1 hr jek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la....patah kaki la jugak nak merayap. Leen plak dah bersalin. takpe la...time balik keje pon bole merayap ;p

      Delete
  3. Salam Ana.licin mee udon tu....tentu kena dg selerakan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe...baru betul mengidam nak makan mamasya ;p

      Delete
  4. assalam awak ;)
    PG tak pernah pegi lagi time bonanza. baru 2,3 kali pegi makan sushi and semalam baru apply member kad. omg. ada promotion bulan mac ni. rm3 setiap pinggan tu ar. hehe. jom sekali makan ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...