19 July 2012

Terjaga dari lena


Assalamualaikum wbt.

Sakit kepala,idung tersumbat. Lepas solat maghrib,aku terus tido x sedarkan diri. Tiba-tiba kul 2.30 pagi tersedar...Terus bangun solat ISya' and tengok tibi. Sempat la layan citer movie kat astro diva sampai kul 3.50.

Ni....dh masuk bilik tp terkulat2 tak tau nk buat ape...

Posted via Blogaway

8 comments:

  1. Assalamualaikum ana

    Akak juga selalu mengalami situasi yang sama, hidung tersumbat dan sakit kepala. Malam memang payah lena dibuatnya..

    rasa-rasanya perlukan rehat yang cukup

    Akak mengambil kesempatan utk mengucapkan salam Ramadhan dan selamat berpuasa buat ana dan keluarga. Semoga kedatangan Ramadhan kali ini memberikan kerberkatan buat anak dan keluarga juga
    Selamat Berpuasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kak ita,

      cuaca yang tak menentu sekarang betul2 bole buat kita sakit. Saya ni jarang sakit, sekali sakit datang herm tumbang terusss.

      Mekasih kak. Salam Ramadhan juga buat akak n family. Semoga kita sama2 mendapat keberkatan dari Ramadhan kali ni. Amin.

      Delete
  2. ucu baru smalam mc....sama mcm ana jugak..

    selamat berpuasa ana..balik ke kg ke hujung minggu ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ucu,

      kalau ikutkan memang nak amek m.c dua hari lepas. tapi keje banyak. Tahan ajer la.

      Selamat berpuasa juga untuk ucu and family. Minggu ni ana tak balik. Insyaallah balik kampung minggu depan ;p.

      Delete
  3. kak ana,
    sedut air garam ikut hidung.. cepat baik..petua mak saya dgn ada sorg makcik jepun dulu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo camtu ker??? pestaim dengar petua camni... nanti balik kang kakna try...thanks

      Delete
  4. pagi ni suara dah serak sebab kena hujan pagi tadi......

    ReplyDelete
  5. owh take care dah nak posa ni... btw sy pun sedang recover dari batuk & gatal tekak yg agak teruk, terpaksa tolak tepi ais sehingga la bebetul sihat nanti.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...